Banner

Линк до Граѓански Буџет на Општина Валандово за 2024 година

Линк до активни субвенции во Општина Валандово

Линк до лице за посредување со информации од јавен карактер

22 документи за транспарентност на Општина Валандово

Линк до отворени податоци на Општина Валандово

Линк до податоци во врска со образование во општина Валандово

Линк за огласна табла од институции

Виртуелна прошетка на локалитетот Исар - Марвинци

Влада на Република Северна Македонија

Собрание на Република Северна Македонија

ЗЕЛС - Заедница на единиците на локалната самоуправа

Стопанска комора на Северна Македонија

Финансиски индикатори

НОВОСТИ

News_Image_0

10.06.2024

Прво третирање против возрасни комарци во Југоисточниот плански регион

Прочитај повеќе>
News_Image_1

16.05.2024

Одржана прес конференција и ждребување на композициите за редоследот на 37 издание на ФОЛК ФЕСТ Валандово 2024

Прочитај повеќе>
News_Image_2

02.05.2024

Најава на традиционалниот „Хид Бах Шен Фест 2024“

Прочитај повеќе>
News_Image_3

26.04.2024

Прво прскање против комарци во општина Валандово за 2024 година

Прочитај повеќе>
News_Image_4

01.04.2024

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Закажана е 32 (триесет и втората) редовна седница на Советот на Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_5

19.03.2024

Листа на избрани композиции за „ФОЛК ФЕСТ Валандово 2024“

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА

Hero 3 OverlayHero 3

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com