СУБВЕНЦИИ

Општина Валандово известува дека согласно своите надлежности има воведено неколку субвенции:


Бр. Назив на субвенција Износ Дигитално аплицирање Физичко аплицирање Период на аплицирање Статус Инфо
1

Еднократна парична помош за прваче запишано во општинските основни училишта во општина Валандово за учебната 2023/2024 година

4.000 ден.

ЛИНК

Google Play

App Store

Пополнување на барање и достава на потребните документи во печатена форма во просторииите на Општина Валандово 20.07.2023 - 31.08.2023 неактивна ЛИНК
2

Доделување на еднократен паричен надоместок за новородено дете - жител на општина Валандово

5.000 ден.

ЛИНК

Google Play

App Store

Пополнување на барање и достава на потребните документи во печатена форма во просторииите на Општина Валандово преку цела година активна

ЛИНК

3 Барање за остварување на правото на еднократна парична помош 3.000 - 20.000 ден.

ЛИНК

Google Play

App Store

Пополнување на барање и достава на потребните документи во печатена форма во просторииите на Општина Валандово преку цела година активна ЛИНК
4

Еднократна парична помош за лица со попреченост

20.000 ден.

Пополнување на барање и достава на потребните документи во печатена форма во просторииите на Општина Валандово

14.09.2022 - 31.10.2022

неактивна

ЛИНК


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com