Banner

Линк до активни субвенции во Општина Валандово

Линк до лице за посредување со информации од јавен карактер

22 документи за транспарентност на Општина Валандово

Линк до отворени податоци на Општина Валандово

Линк до податоци во врска со образование во општина Валандово

Линк за огласна табла од институции

Виртуелна прошетка на локалитетот Исар - Марвинци

Влада на Република Северна Македонија

Собрание на Република Северна Македонија

ЗЕЛС - Заедница на единиците на локалната самоуправа

Стопанска комора на Северна Македонија

Финансиски индикатори

НОВОСТИ

News_Image_0

28.09.2023

Претставници на ТИКА во посета на Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_1

27.09.2023

Започна постапката за реконструкција на спортската сала во Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_2

27.09.2023

Активност по повод Меѓународниот ден без автомобили - 22 септември

Прочитај повеќе>
News_Image_3

25.09.2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Закажана е 26 (дваесет и шестата) редовна седница на Советот на Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_4

19.09.2023

ОБЈАВA На Б Интегрирана еколошка дозвола на ДПВ„РИГО ИМПЕКС“ ДОО Скопје – Инсталација винарија за производство на вино

Прочитај повеќе>
News_Image_5

19.09.2023

50 години валандовска гордост - 50 години Распеани валандовчани

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА

Hero 3 OverlayHero 3

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches