КОРИСНИ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ

Image result for повикувачки броеви македонија

  ПОЛИЦИЈА

192

  ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА

193

  БРЗА ПОМОШ

194

 
РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ
СО КРИЗИ

195

 

АМСМ - помош на патишта

196
 

АМСМ - информативен центар

155 55

 

АВТО ПОМОШ НА ПАТ (нон - стоп)

9159

 

ЦАРИНА

197

ПТТ - УСЛУГИ
  БУДЕЊЕ

180

  ТОЧНО ВРЕМЕ

185

  ИНФОРМАЦИИ

988

  ТЕЛЕГРАМИ

186

  МЕЃУНАРОДНА ЦЕНТРАЛА

182

  МЕЃУГРАДСКА ЦЕНТРАЛА

901

  ПТТ СЕРВИС

3233 300

  ПРИЈАВА НА ПТТ ДЕФЕКТИ

177

  ЕМС - БРЗА ПОШТА

15000

  ДХЛ -  БРЗА ПОШТА

3121 111

  ТНТ - ЕКСПРЕС ПОШТА

2468 922; 2469 007

  ФЕДЕКС - БРЗА ПОШТА

3137 233; 3137 044

  ВОЕНА ПОЛИЦИЈА

3227 700; 3220 547

 

РЕПУБЛИЧКИ ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ

975

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches