КОНТАКТ

Градоначалник на општина Валандово

Ул. Иво Лола Рибар бр. 3

2460  Валандово, Република Северна Македонија

e-mail:  gradonacalnik@valandovo.gov.mk

тел: 034/382-044

факс: 034/382-044

 

Совет на општина Валандово

Ул. Иво Лола Рибар бр. 3

2460  Валандово, Република Северна Македонија

e-mail:  sovet@valandovo.gov.mk

тел: 034/382-007

факс: 034/382-044

 

Одделение за урбанизам, комунални дејности и
заштита на животна средина и Локален економски развој

e-mail: ler@valandovo.gov.mk

тел: 034/382-007

 

Одделение за финансиски прашања и јавни набавки

e-mail: finansii@valandovo.gov.mk

тел: 034/382-007

 

Одделение за правни и општи работи, јавни дејности и човечки ресурси

e-mail: administracija@valandovo.gov.mk

тел: 034/382-007

 

Одделение за инспекциски работи - инспекторат

e-mail: inspektorat@valandovo.gov.mk

тел: 034/382-007

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com