Banner

Линк до активни субвенции во Општина Валандово

Линк до лице за посредување со информации од јавен карактер

22 документи за транспарентност на Општина Валандово

Линк до отворени податоци на Општина Валандово

Линк до податоци во врска со образование во општина Валандово

Линк за огласна табла од институции

Виртуелна прошетка на локалитетот Исар - Марвинци

Влада на Република Северна Македонија

Собрание на Република Северна Македонија

ЗЕЛС - Заедница на единиците на локалната самоуправа

Стопанска комора на Северна Македонија

Финансиски индикатори

НОВОСТИ

News_Image_0

22.02.2024

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Закажана е 31 (триесет и првата) редовна седница на Советот на Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_1

05.02.2024

Министерот за трансппорт и врски, Благој Бочварски, во посета на општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_2

05.02.2024

Одржана 30 редовна седница на Советот на Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_3

25.01.2024

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Закажана е 30 (триесеттата) редовна седница на Советот на Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_4

17.01.2024

Започна изградбата на локални улици во Калково

Прочитај повеќе>
News_Image_5

10.01.2024

Меѓународен конкурс за избор на композиции за 37 издание на фестивалот на новосоздадени македонски песни „Фолк-Фест Валандово 2024“

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА

Hero 3 OverlayHero 3

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches