МЕРКИ И ПРЕПОРАКИ ЗА ЗАШТИТА И ПРЕВЕНЦИЈА ОД COVID-19


Што е КОВИД-19?

Кои се симптомите на заболувањето со КОВИД-19?

Како да се заштитите од заболувањето со КОВИД-19?

Што доколку се сомневате дека сте заболени од КОВИД-19?

Како до правилна домашна само-изолација?


Одговорите за сите наведени прашања дознајте ги на следниот ЛИНК.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР