Советот на општина Валандово ја одржа 23-тата редовна седница. Видео од седницата на следниот ЛИНК

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР