ДОНЕСЕН БУЏЕТОТ ЗА 2024 ГОДИНА


На 29 седница на Советот на општина Валандово се донесе Буџетот на општина Валандово за 2024 година. Истиот има развојна компонента, предвидува капитални инвестиции од најразлични сфери, социјална и детска заштита, развој на културата и грижа за секој во заедницата.

Продолжуваме да ја развиваме нашата општина и да создаваме подобро место за живот овде. Си подаваме рака, утврдуваме приоритети, ги отфрламе непријателствата и заедно напредуваме.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches