ЛИСТА НА ИЗБРАНИ КОМПОЗИЦИИ ЗА ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО 2023


Ред. бр. Наслов на композиција Шифра на композиција
1 Оди и заборави Корени
2 Доста е веќе Финале
3 Што не заврне Аеродром
4 Ема убава Ема
5 Дур плаче твојата гитара Гитара
6 Дајте песна некоја Марта
7 Нема правда Родена да губам
8 Еј Ангелино Тетово
9 Мое небо Блесок
10 Најди збор Најди збор
11 Букети од сомнежи Букети од сомнежи
12 Опојна роза Опојна роза
13 Се е против нас Замп
14 Доста беа твоите лаги Кристина
15 Проклет да си Анунаки
16 Ни седум неба, ни седум гори Седум
17 Можеби Можеби
18 Ти само бегај Калинка
19 Песна беше мојот живот Сити
20 Неутешна Неутешна

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches