Врз основа на член 45 од Законот за урбанистичко планирање ( Службен весник на Република Северна Македонија бр. 32/2020), општина Валандово објавува:

ЈАВЕН ПОВИК

за избор на изработувач на Стручна ревизија на детален урбанистички план

Општина Валандово објавува јавен повик за изработување на:  

1.Стручна ревизија на Детален урбанистички план за Урбана единица 1, за Блок 1,2 во град Валандово помеѓу улиците Улица 1 (Градска магистрална улица) ,сервисна 2, сервисна 15, сервисна 16 и сервисна 3.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ЗА ЈАВНИОТ ПОВИК ЌЕ НАЈДЕТЕ ВО ДЕЛОТ ЗА ДОКУМЕНТИ ПОДОЛУ!


ДОКУМЕНТИ:

- Јавен повик за избор на изработувач на Стручна ревизија на детален урбанистички план (pdf)

- Решение за поведување на постапка за избор на изработувач на Стручна ревизија на детален урбанистички план (pdf)


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches