МЕЃУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИ ЗА 37 ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА НОВОСОЗДАДЕНИ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ „ФОЛК-ФЕСТ ВАЛАНДОВО 2024


Општина Валандово објавува Конкурс за пријава на композиции за 37 издание на Фолк Фест Валандово 2024 година. Повеќе детали можете да најдете во делот за документи кој се наоѓа подолу во оваа објава.


ДОКУМЕНТИ:

- Конкурс Фолк Фест (pdf)

- Конкурс Фолк Фест (word)


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches