ЧЕСТИТ ДЕН НА ОБРАЗОВАНИЕТО


Градоначалникот Перо Костадинов заедно со учителката Стојка Булатовиќ, која 37 години одговорно и посветено образува генерации ученици во нашата локална заедница, го честитаа Меѓународниот ден на образованието.

Образованието е предуслов за развојот на индивидуите и успехот на заедниците.

„Преку стекнување нови знаења, креираме перспективи за себе и заедницата, стануваме подобри луѓе, критички опсервираме и учиме да мечтаеме. Овој ден, нека биде поттик, нашето образование да биде нашата сила во иднина.“ - порача градоначалникот.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com