НАСКОРО АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИ ВО ИНДУСТРИСКА ЗОНА РАБРОВО


Во тек е постапка за асфалтирање на улици во индустриската зона Раброво, како барање на локалната стопанска заедница и решавање на најголемиот инфраструктурен проблем таму.

Предвидено е изградба на патна инфраструктура во должина од 960 метри, која ќе обезбеди асфалтен пристап до секој индустриски објект во индустриската зона и суштински ќе ги подобри условите за функционирање таму.

Средствата за оваа капитална инвестиција се обезбедени преку Министерството за транспорт и врски.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches