🚧 ВО ЗАВРШНА ФАЗА Е ИЗГРАДБАТА НА КАНАЛИЗАЦИОНЕН СИСТЕМ ВО РАБРОВО


💬 Разговараме за проблемите и заеднички се соочуваме со предизвиците во нашата општина. Раброво е уште еден успешен пример за рамноправен пристап во заедницата и силната желба за развој на секое населено место.

♻️ Преку проектот за изградба на канализационен систем за фекални води кој е во завршна фаза, се решава децениски проблем на граѓаните од Раброво и се прави уште еден чекор кон општина со еднакви услови за живот, на секој човек.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР