ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ВАЛАНДОВО


💬 На 29.03.2022 година градоначалникот на општина Валандово Перо Костадинов заедно со Марио Томов, креаторот на општествено одговорната иновација и апликација „Селектирај Отпад“, разговараа со претседателот Стево Пендаровски, пред него беше презентирана апликацијата и го потенцираа нејзиниот импакт врз животната средина.

♻️ „Селектирај Отпад“ е имплементирана од ЈП „Комунален сервис“ во Валандово, за заштита на животната средина и истата има за цел темелно менување на животните навики во заедницата.

🤝 Заедно креираме вредности, значајни за заедницата и препознаени од останатите. Преку граѓанска одговорност, создаваме здрави животни навики, наоѓаме одржливи решенија и ги подобруваме состојбите.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР