ПОСЕТА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ЗБРАТИМЕНАТА ОПШТИНА ЛАЗАРЕВАЦ


Делегација на Општина Валандово беше во официјална посета на општина Лазаревац во Србија.

Градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов, изрази задоволство што беше во посета на збратимената општина Лазаревац и што делегацијата присуствуваше на свечената седница, по повод Денот на општината.

Покрај тоа, заедно со претседателот на општината Бојан Стевиќ, се одржа работен состанок и се разговараше за можностите за нови вмрежувања во различни сфери, за поврзувањето на најмалите во локалните заедници преку образовните институции и за значењето на обновената соработка.

Градиме партнерства кои носат добробит за сите, отворени сме како заедница и соработуваме со останатите. Валандово негува концепт на силни пријателства, ги почитува различните и учи од подобрите.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches