ЗАЕДНО КРЕИРАМЕ БУЏЕТ 2023


Општина Валандово го изработува Буџетот за 2023 година. Со цел поголема вклученост на граѓаните и креирање инклузивен Буџет, отворени се електронски алатки преку кои секој граѓанин ќе може да ги достави сопствените предлози и идеи.
Предлозите можат да се достават електронски на:
- анкетен прашалник - ЛИНК
- мЗаедница - www.mzaednica.mk
Креираме граѓански Буџет и заедница која отворено и активно комуницира. Приоритетите, ги одредуваме заеднички.
Сите доставени предлози по електонски пат, како и од форумските сесии наредниот период, ќе бидат разгледани при изработката на Буџетот за 2023 година.

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches