ВО ЗАВРШНА ФАЗА СЕ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ПИРАВА


Се реализира последната фаза од изградбата на фудбалското игралиште во Пирава. Населеното место добива соодветен простор за рекреација и развој на спортот.

Во моментов, привршува оградувањето на фудбалскиот терен, засадена е тревната површина, завршени се бетонските и ѕидарските работи на соблекувалната, додека пак во фаза на изведба се керамичките работи во соблекувалната.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР