🚧 ПРОДОЛЖУВААТ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ПИРАВА


⏩ Продолжуваат градежните активности и се реализира завршната фаза од изградбата на фудбалското игралиште во Пирава.

🥅 Во моментов, започнато е поставувањето на нова подлога, привршуваат бетонските и ѕидарските работи на соблекувалната, се уредува подлогата за поставување на фитнес паркот и се работи на браварските работи и изработката на ограда за игралиштето.

Со реализацијата на овој проект, се исполнува уште едно барање на граѓаните и заеднички правиме уште еден чекор напред.

⛳ Пирава добива соодветно место за спорт и рекреација и нова можност за развој на спортскиот талент кај најмладите.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР