ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ


Денес на 87 годишна возраст (05.05.1934 - 14.02.2022), почина еден од најзначајните личности за валандовската заедница, Костадин Кајдамов.

Кајдамов е истакнат писател, кој зад себе има голем број литературни дела. Во својот живот бил учител, наставник, професор и директор во валандовските училишта. Долг период се занимавал со новинарство и постојано бил активен чинител во заедницата.

Му благодариме за се што оставил зад себе. Слава му.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexreplica.cz rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches