Објавен јавен оглас за избор на директор на Јавното претпријатие „Комунален сервис“ - Валандово.


Јавен оглас (.pdf)

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexreplica.cz rolex replica watches