РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦАТА КАЈ ЗДРАВСТВЕН ДОМ ВАЛАНДОВО


Денес, започна реконструкцијата на улицата „Лазар Колишевски“ во Валандово, како примарно поврзување на регионалниот пат „Р - 1105“ со Здравствениот дом и улица со примарна важност за заедницата.

Наредните денови, продолжуваме со санирање на оштетени делови на патната инфраструктура во градот Валандово, Јосифово и локалниот пат до Казандол.

Градежните активности, се одвиваат согласно годишната програма за изградба и реконструкција на локални улици и патишта во општина Валандово за 2022 година.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches