МЛАДИТЕ ЛИДЕРИ ОД САД ГИ ИСКУСИЈА УБАВИНИТЕ И ЗНАМЕНИТОСТИТЕ НА ВАЛАНДОВО


Пред делегацијата од American Council of Young Political Leaders од САД ги претставивме историските особености на нашето подрачје, видовите на храна кои се препознатливи за нашиот крај, како и културолошките различности со останатите народи.

Во непосредна комуникација на месноста „Извор“, ја презентиравме валандовската посебност и вредност, нашата традиција создавана генерации наназад и автентичноста на нашата локална заедница.

Градиме искрени пријателства низ светот, меѓусебно се надополнуваме и заеднички чекориме кон нови цели.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexreplica.cz rolex replica watches