1 АПРИЛ - ДЕН НА ШЕГАТА


Градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов, на сите деца им упати честитка по повод 1 април - Денот на шегата.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР