🖼 ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА НА АНИТА ОГЊАНОВСКА ВО ВАЛАНДОВО


🎨 Од вчера, 14.04.2022, е отворена изложбата на слики од уметничката Анита Огњановска во Домот на култура „25 мај“ во Валандово. Се работи за самостојна изложба, на која беа изложени дела изработени во техника масло и акрилик на платно.

🖌 Анита Огњановска е реномирана сликарка со повеќе од 600 дела зад себе, со реализирани повеќе самостојни и групни изложби во земјава и странство.

👏 Градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов, и се заблагодари на авторката за изложбата во нашата општина и и посака успех во иднина.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexreplica.cz rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches