НЕКА Е ЧЕСТИТ И ВЕКОВИТ ГОЛЕМИОТ ХРИСТИЈАНСКИ ПРАЗНИК БОГОЈАВЛЕНИЕ ВОДИЦИ


На сите православни христијани, градоначалникот Перо Костадинов им го честиташе празникот Богојавление – Водици и им посака добро здравје, спокој и благосостојба, за сите.

Во духот на овој ден, кој симболизира очистување, обновување и духовно раѓање, да собереме храброст и да го изродиме најдоброто од нас самите.

🙌 Нека човечноста, добрината и взаемната почит се рашират, во секоја човечка душа.

Нека е за многу години празникот 🙏КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР