ВЗАЕМНО ТОПЛИМЕ СРЦА


❤️ Во петок, 07.01.2022, беше одржан Божиќниот хуманитарен концерт „Взаемно топлиме срца“, на градскиот плоштад во Валандово.

На Божиќниот концерт настапија: Наталија Данаилова, Пенче Кралев, Момчило Делев, Антонио Прчев, Марија Ичкова, Данче Папучиева, Димитар Новаков, Кристијан Марковски, Драган Калковалиев, Бојан Костадинов, Борислав Калковалиев, Катерина Јовановиќ, Ристе Невеселов, Ѓорѓи Попов, Ѓорги Стамков, Валентин Атанасов и Трајче Стојанов.

Собраните средства од настанот, ќе бидат искористени за социјално загрозени семејства од општината.

Преку забава беше испратена порака на хуманост и солидарност како вредности во заедницата.

Создаваме позитивни навики, се поддржуваме и го негуваме заедништвото. Валандово е емпатична заедница со широки срца и одговорни индивидуи.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР