ВЗАЕМНО ТОПЛИМЕ СРЦА


❤️ Божиќен хуманитарен концерт под наслов „Взаемно топлиме срца“, ќе се одржи на 07.01.2022 година во 19:00 часот, на градскиот плоштад во Валандово.

На Божиќниот концерт со сопствен настап ќе учествуваат: Наталија Данаилова, Пенче Кралев, Момчило Делев, Антонио Прчев, Марија Ичкова, Данче Папучиева, Димитар Новаков, Кристијан Марковски, Драган Калковалиев, Бојан Костадинов, Борислав Калковалиев, Катерина Јовановиќ, Ристе Невеселов, Ѓорѓи Попов, Ѓорги Стамков, Валентин Атанасов и Трајче Стојанов.

Собраните средства од настанот, ќе бидат искористени за социјално загрозени семејства од општината. Обединети испраќаме порака на хуманост и ја потврдуваме човечноста, како основна вредност во заедницата.

Се забавуваме и се поддржуваме 🙌КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР