ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ВАЛАНДОВО


📑 Советот на Општина Валандово ја одржа првата конститутивна седница во новиот состав.

Со седницата претседаваше Аспарух Москов, како највозрасен советник и на истата беа верификувани мандатите на новите советници, беа формирани неколку комисии од редот на советниците и за Претседател на Советот беше избран Владимир Марков.

🗃 Следува период на заедничка работа и заложба за граѓанскиот интерес. Преку заеднички цели и соработка да изградиме хумана заедница која бележи развој.

За Валандово 🤝КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР