ЗАКАЖАНА Е КОНСТИТУТИВНАТА СЕДНИЦА НА НОВИОТ СОВЕТ НА ОПШТИНА ВАЛАНДОВО


Врз основа на член 37 став 1 од Законот за локалната самоуправа („Службен весник на РМ“ бр.5/2002), претседателот на Советот на Општина Валандово од претходниот состав свикува ПРВА – КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА на новоизбраниот Совет на Општина Валандово.

Првата-конститутивна седница на новоизбраниот Совет на Општина Валандово ќе се одржи на ден 01 Ноември 2021 година (понеделник) во 10,00 часот, во салата за седници на Советот на Општина Валандово.


ДОКУМЕНТИ:

- Решение (pdf)


КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР