ПОВИК ДО УГОСТИТЕЛИ И ДОБАВУВАЧИ НА ХРАНА И ПИЈАЛОЦИ ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ


До

Угостители и други субјекти

за достава на храна и пијалоци

 

 

Предмет: Повик за прибирање на понуди

Дата: 07.06.2021

 

Почитувани,

Бирото за развој на образованието, со поддршка на Кнацеларијата на УНИЦЕФ, на 5 и 6 јули 2021 година ќе организира обуки, на наставници од прво и четврто одделение, и за истите ни е потребно од Ваша страна да ни доставите понуда за обезбедување на храна и освежување за учесниците.

Обуките се предвидени во следните датуми и следниот број на учесници:

05.07.2021 – 17 лица

05.07.2021 – 17 лица

Вкупно: 34 лица

 

Ве молиме да ни доставите понуда за обезбедување на:

-          Ладен сендвич, безалкохолен пијалок и кафе.

-          Храната треба да биде спакувана хигиенски за секој учесник поединечно.

-          Да се обезбеди хигиенски прибор, пластични чаши (одделно за пијалок и кафе), хартиени салфети.

-          Храната да биде доставена до местото на на одржување на обуките.

 

Доколку сте заинтересирани за соработка, Ве молиме да ни ја доставите Вашата понуда во рок од 5 дена, најдоцна до 11.06.2021 година на e-mail: administracija@valandovo.gov.mk или во архива на Општина Валандово.

Лице за контакт и дополнителни информации: Владимир Лазов, 071/239-849


ПОВИК (pdf)?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexreplica.cz rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches