СРЕЌЕН РАСПУСТ УЧЕНИЦИ


Учениците од ООУ „Страшо Пинџур“ - Јосифово преку подготвување на здрав овошен оброк и многу забава во училиштниот двор го одбележаа крајот на оваа учебна година и започнувањето на летниот распуст.

Зад нив е година полна со предизвици. Им посакуваме добро здравје и многу позитивни воздишки за време на летниот распуст.

👪 Радувајте му се на детството, бидете бунтовни, негувајте ја љубопитноста и израснете во добри луѓе.

Нека ви е со среќа ❤КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР