🚧 ПРОДОЛЖУВА РАЗВОЈОТ НА ДЕДЕЛИ


Започнуваме со изградба на уште една улица во Дедели и овозможуваме рамноправни услови за живот на граѓаните од ова населено место, со сите останати.

Се работи за улица во должина од 175 метри и ширина од 3.5 метри која значајно го подобрува квалитетот на живот и претставува уште еден чекор кон рамноправна заедница, како наша примарна цел.

Градиме едно општество за сите, еднакво сме важни во заедницата и овде повеќе нема никој да е заборавен.

Заедништвото е нашата сила 🤝КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР