ПРОДОЛЖУВА ИЗГРАДБАТА НА НОВА ИНФРАСТРУКТУРА ВО ОПШТИНА ВАЛАНДОВО


По реализацијата на капиталните проекти во Калково и Чалакли, како и создавањето на организиран систем за собирање на отпад и инсталирањето на ново енергетски ефикасно осветлување, продолжуваме со инвестиции во населените места каде живеат граѓани од турскиот етникум.

Набрзо започнува постапка за изградба на нова патна инфраструктура во Дедели и за кратко време ова населено место ќе добие нова улица во должина од околу 500 метри и решен инфраструктурен проблем за многу семејства.

Инвестираме рамномерно и градиме еднакви услови за секого. Нема заборавени и секој е важен.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР