🚧 ПРОДОЛЖУВА ИЗГРАДБАТА НА КАНАЛИЗАЦИОНЕН СИСТЕМ ВО РАБРОВО


🚩 Во завршна фаза е изградбата на фекалниот колектор, а од наредните денови започнува работата на секундарната фекална мрежа во Раброво.

Новиот канализационен систем за Раброво, е уште еден чекор кон јакнење на меѓусебната доверба со граѓаните и решавање на најгорливите проблеми во заедницата.

🙌 Создаваме систем на дијалог, заеднички поставуваме приоритети и ги подобруваме состојбите суштински.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР