⭐ ВАЛАНДОВО СПОРТУВА И ПРАЗНУВА


Во склоп на „6-то Ноемвриските“ празнувања вчера беа одржани традиционалните празнични настани:

🚲 велосипедска тура по планински предели

⛰️ планинарскиот марш „По падините на Плавуш“ .

🙌 Со огромна посетеност од граѓаните, во чест на празникот на општината вчера масовно се спортуваше. Се испратија убави пораки на единство и пријателство и се остави позитивен пример за генерациите по нас.

Општина Валандово ги поздравува и поддржува настаните од ваков вид и поттикнува на нови.

Да практикуваме здрави животни навики, да ја сакаме својата општина на свој начин и да се обединиме во заедничкото добро 🤝КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР