ВЕЛОСИПЕДСКА ДРУЖБА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ НА ОПШТИНА ВАЛАНДОВО


🚴‍♂️ Во склоп на „6-то Ноемвриските“ празнувања организирано е и велосипедско дружење од интернационален карактер по планинските предели на општина Валандово од страна на „ЗСК Југоисток“.

🚵‍♂️ Се работи за тура по планинска патека во должина од 37 км и искачување од 750 м.н.в. Патеката поминува покрај повеќе чешми со природна планинска вода, а секој од учесниците е должен да биде обезбеден со планински велосипед и адекватна заштитна опрема.

Настанот ќе се одржи на 07.11 (недела). Собирањето на учесниците ќе биде на плоштадот во Валандово, во 09:00 часот, а стартот е во 09:30 часот.

👋 Преку ваков вид на настани празнуваме и поттикнуваме во заедницата. Создаваме традиција која охрабрува нови генерации на здрави навики и не обединува сите.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР