„НАПРЕД РОЗОВО“ ВО ВАЛАНДОВО


Градоначалникот Перо Костадинов заедно со активистките од Борка - за секој нов ден од Валандово зедоа учество во настанот „Race For The Cure“. Тргнувајки од паркот Пеонија, се движеа низ градот и испратија пораки за поддршка на пациентките кои се борат со рак на дојка.

„Race for the Cure“ е најголемиот настан во Европа посветен на здравјето на жените. Им помага на организациите и болниците за рак на дојка и ја подигаат свеста за оваа болест.

Рамноправна и емпатична заедница е наша цел. Целта е највисоки достапни стандарди за жените и нивното физичко и ментално здравје.

Сите заедно, да работиме на подигање на свеста за подобрување на правата на жените и еднаков пристап во сите сфери на општественото живеење. Да се ослободиме од оковите на минатото и да изградиме заедница која се грижи за секого. Рамноправна заедница, со рамноправни граѓани.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexreplica.cz rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches