🚴‍♀️ СПОРТУВАМЕ, ДРУГАРУВАМЕ, ПОТТИКНУВАМЕ 👋


♻️ Под мотото „За Чист Свет“ и „Возам Велосипед“, градоначалникот Перо Костадинов заедно со основците од ООУ „Страшо Пинџур“ - Јосифово го одбележаа „Светскиот ден без автомобили“.

🚵‍♂️ Со своите велосипеди возеа на релација Јосифово - Горна Мaала - Удово. Спортуваа, другаруваа и поттикнуваа. Се спратија пораки за зелена и чиста животна средина и се нагласи потребата за здрави животни навики.

🌳 Одговорни и еко - свесни граѓани се искрата надеж за иднината. Нашите основци, од мали години се посветуваат на животната средина, растат одговорно и ги менуваат навиките околу нив.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР