СОТИР СОБРАЛИЕВ - ГОРДОСТ ЗА ЗАЕДНИЦАТА И ПРИМЕР КОЈ ИНСПИРИРА


📝 Сотир Собралиев од Валандово е ученик на генерацијата 2017 - 2021 во СЕТУГС „Михајло Пупин“ - Скопје.

💽 Како ученик во смерот за електротехничари за компјутерска техника и автоматика, Сотир честопати учествувал на регионалните и државните натпревари, каде исто така забележал одлични резултати.

Неговиот успех денес, нека биде поттик за нов успех утре. Му посакуваме добро здравје и личен прогрес. Нека напредува во животот, нека освојува нови врвови и нека ги инспирира останатите.

✒ Градоначалникот Перо Костадинов му честиташе на Сотир за постигнато и го охрабри да продолжи по патот на новите знаења и науката. Тоа е вистинскиот избор кој ќе го движи напред него, но и заедницата во која живее.

Браво Сотир 👏КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР