УЧИЛИШЕН БАЗАР ВО ВАЛАНДОВО


🎁 Учениците и наставниците од ООУ „Јосип Броз Тито“ со поддршка на родителите го организираа десеттиот по ред „SCHOOL BAZAAR 2021“ на градскиот плоштад во Валандово.

👋 Се работи за хуманитарен настан на кој собраните средства од домашна храна и топли пијалоци ќе бидат употребени за хуманитарни цели.

🙌 Преку заедништво, втемелуваме нови навики во заедницата и ги отвараме нашите срца. Си помагаме едни со други, поттикнуваме на емпатија и се грижиме за секого.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР