ОДРЖАН ЈУБИЛЕЈНИОТ ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ НА КУД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВАЛАНДОВО


🎼 По повод 75 години постоење на КУД „Гоце Делчев“ - Валандово и 25 години постоење на Детски фолклорен ансамбл се организираше голем хуманитарен концерт во Домот на култура „25 Мај“ - Валандово.

🥁 КУД „Гоце Делчев“ како наш вредносен квалитатив, кој ја негува и пренесува валандовската традицијата генерации наназад е симболот на Валандово и валандовската култура.

Вечерашниот концерт, имаше хуманитарна компонента, ја поттикна емоатијата како вредност во заедницата и го потврди големото срце на валандовчани.

🎶 Заедно, создаваме навики и креираме иднина. Се поддржуваме еден со друг и оставаме пример за идните генерации.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР