🥁 ЈУБИЛЕЕН ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ НА КУД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВАЛАНДОВО


🎹 По повод 75 години постоење на КУД „Гоце Делчев“ Валандово и 25 години Детски фолклорен ансамбл при Дом на култура „25 Мај“, се организира голем хуманитарен концерт.

🎶 Концертот ќе се одржи на 24.12. 2021 (петок), во фестивалската сала „Јанко Узунов“. Билетите можат да се купат од 18:30 до 20:00 часот, од понеделник до четврток, во Дом на културата во Валандово.

🎙 КУД „Гоце Делчев“ е наша вредност која ја негува и пренесува валандовската традицијата и култура, генерации наназад. Присуството на овој голем настан ќе ја потврди хуманата компонента на валандовчани и ќе го потврди значењето на ова културно уметничко друштво за заедницата.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР