Врз основа на член 46 од Законот за урбанистичко планирање („Службен Весник на РСМ“ бр.32/20), градоначалникот на Општина Валандово, распишува

ЈАВЕН ОГЛАС

за доброволно пријавување на лица за формирање на
партиципативно тело кое ќе учествува во процесот на
урбанистичкото планирање на подрачјето на
општина валандово

Повеќе детали и целиот оглас можете да го погледнтете на следниот ЛИНК.


ДОКУМЕНТИ:

- Јавен оглас (pdf)
- Пријава и изјави (word)


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com