ЗАЕДНО КРЕИРАМЕ БУЏЕТ


📑 Општина Валандово го изработува Буџетот за 2022 година. Со цел поголема вклученост на граѓаните воведуваме две електронски алатки за комуникација.

Секој граѓанин, сопствените предлози и идеи може да ги достави преку следниве линкови:

💻 анкетен прашалник - ЛИНК

📱 мЗаедница - ЛИНК

Создаваме граѓански Буџет и го вклучуваме секој еден човек од заедницата. Сите доставени предлози ќе бидат разгледани при изработката на Буџетот за 2022 година.

🙌 Заедницата која е отворена и активно комуницира, се движи напред. Одредуваме граѓански приоритети, вклучуваме и не отфрламе никого.

За Валандово 🤝?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com