СООПШТЕНИЕ


Соопштение за организирање на јавна дебата за Проектот за енергетска ефикасност во јавниот сектор на 24.12.2021 во 10 часот во Дом на културата „25 мај“ - Валандово.

Повеќе информации можете да прочитате во ова соопштение (.pdf).


КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР