Јавен повик за Локално собрание на млади


Иницијативниот одбор за конституирање на Локалното собрание на млади на Општина Валандово објавува Јавен повик за ЛСМ и ги ПОВИКУВА сите младински организации, организации за млади, политички подмладоци, ученички и студентски организации и други облици на младинско здружување, кои не мора да бидат регистрирани во Општина Валандово, а кои ќе ги исполнат следните критериуми:

-          Да имаат активности на територијата на Општина Валандово,

-          Да се основани и активни најмалку 6 (шест) месеци пред отворањето на овој повик и

-          Делегатот/ката и заменик-делегатот/ката кои ќе ги предложат да се жители на Општина Валандово и да се на возраст од 15 до 29 години.

За повеќе информации превземете го Јавниот повик во делто за документи подолу.


ДОКУМЕНТИ:

- Јавен повик за Локално собрание на млади (pdf)


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexreplica.cz rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches