ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021


Градоначалникот на Општина Валандово објавува Јавен оглас број 01/2021 за вработување на неопределено работно време во Општина Валандово.

Општина Валандово има потреба од вработување на неопределено работно време на 1 (еден) овластен службеник во областа на безбедноста во ТППЕ Валандово, на следното работно место:

1. Ниво В4 - Пожарникар спасител-водач на група, шифра ПОЖ 02 10 В02 000.

Кандидатот потребно е да исполува општи и посебни услови кои се прикажани во документите за огласот подолу.


ДОКУМЕНТИ:

1. Јавен оглас број 01/2021 (pdf)

2. Пријава за вработување (word)


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexreplica.cz rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches