ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ ВО ВАЛАНДОВО 


Продолжуваат градежните активности долж улицата "Моша Пијаде" во Валандово. Во моментов се работи на:

🟡 Замена на дотраениот со нов асфалт;
🟡 Проширување на дел од коловозот;
🟡 Уредување на нови паркинг површини.

Целта на овој зафат е решавање на сообраќајниот хаос, подобрување на пристапноста до централното градско подрачје и зголемена безбедност на сите сообраќајни учесници.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР